Visitor Welcome Centre, Merthyr Tydfil
  • Bike Park Wales
  • Bike Park Wales
  • Bike Park Wales
  • Bike Park Wales
  • Bike Park Wales
  • Bike Park Wales

Visitor Welcome Centre, Merthyr Tydfil

We constructed a new single storey building to act as a visitor welcome centre for Bike Park Wales

  • Client Bike Park Wales
  • Date August 22, 2022
  • Tags New build
  • PeriodDecember 2019 - April 2021
  • Description of work

    We constructed a new single storey building to act as a visitor welcome centre for Bike Park Wales, Merthyr Tydfil, home to the UK’s greatest and most diverse selection of all-weather mountain bike trails.

    The facility was still fully operational throughout the build so significant consideration was required to safeguard members of the public, park users and members of staff.

    Due to the location & nature of the build, we worked closely with Natural Resources Wales on the project to ensure all the works undertaken complemented the surrounding natural environment.

    The contract involved a significant groundwork / externals package; structural steel frame; standing seam roof; glazing; internal finishes; external furniture; and M&E.

    The project was completed on time and on budget.

    Related Projects